ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ,
RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ

    ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ

    organizează:

    Tabăra de Hipnoterapie Ericksoniană „Abordări minte-corp pentru dezvoltarea flexibilității psihologice. Paradigme neo-Ericksoniene” Ediția a III-a

    pentru perioada :

    22-26 ianuarie 2025

    Dragā Tu interesat(ā) de tabăra de iarnă,

    Te anunțăm cu bucurie că dăm startul înscrierilor! Te invităm să te bucuri din nou de experiențe intense, dupā Sărbători! Începe-ți anul îmbinând utilul cu plăcutul și vino în tabăra de hipnoterapie!

    Ce obții venind cu noi în tabără?

    Beneficiezi de multe activități extracuriculare antrenante (jocuri, dans, spa, drumeții, dacă timpul permite si există interes), alături de alți oameni faini interesați de aceleași lucruri ca și tine! Avem o zi întreagă destinată numai acestor activități, gîndite și organizate cu grijă în așa fel încât experiența ta de învățare să fie aprofundată prin joc șisocializare.

    20 de credite COPSI, dacă ești eligibil(ă) pentru credite și le dorești.

    Pentru cine este tabăra?

    Tabăra de hipnoterapie se sdresează în primul rând terapeuților și consilierilor sau coach-ilor, indiferent de specializările lor. Fiecare participant își va putea extinde și aprofunda cunoștințele și își va putea consolida deprinderile, pornind de la punctul în care se află. Pot participa și persoane care nu practică psihoterapia, consilierea sau coaching -ul, dar care sunt interesate de dezvoltarea personală, în limita disponibilității locurilor și în urma unui interviu de selecție, menit să asigure buna integrare în grup.

    Cum te poți înscrie în tabără?

    Pentru a te înscrie în tabără, te rugăm să completezi formularul din link-ul de mai jos și să urmezi pașii necesari conform indicațiilor din fromular. Grăbește-te încet! Early bird și-a luat zborul cātre tine! Te așteptăm!

    https://forms.gle/uGHPbibbmM63NAht7

    Costuri:

    1674 lei (include 20 ore curs cu 20 credite COPSI, 8 cofee break uri, materiale, taxe de organizare), la care se adaugă cazarea și masa în funcție de opțiunile tale

    Early Bird:

    până la 29 decembrie, membru ARHTE cu cotizația la zi, un avans de 1000 de lei din 2674 lei în cameră double sau din 3354 în cameră single (la aceste costuri se adaugă prânzul și/sau cina, în funcție de opțiunea ta)

    până la 29 decembrie, non membru ARHTE, un avans de 1100 lei din 2774 lei în cameră double sau din 3454 în single (la aceste costuri se adaugă prânzul și/sau cina, în funcție de opțiunea ta)

    Regular

    după 29 decembrie, membru ARHTE cu cotizația la zi, un avans de 1400 lei din 2999 lei, în cameră dublă, sau din 3679 lei, în cameră single (la aceste costuri se adaugă prânzul și/sau cina, în funcție de opțiunea ta)

    după 29 decembrie, non membru ARHTE, un avans de 1500 lei din 3099 lei, în cameră dublă, sau din 3779 lei, în cameră single (la aceste costuri se adaugă prânzul și/sau cina, în funcție de opțiunea ta)

    Plata se va efectua în contul:

    RO72BRDE270SV48189522700

    ASOCIAŢIA INSTITUTUL PENTRU TEHNOLOGII PSIHOLOGICE CONTEXTUALE, CIF 29945029, Târgu Mureş, strada Tineretului, nr.2, jud. Mureş

    Despre locație:

    Gazdele noastre spun despre împrejurimile Nedei: „Peisaje din natură, aer proaspăt și confort, toate la cel mai înalt nivel! Amplasat într-un refugiu natural, Nedei Hotel & Spa vă invită să vă bucurați de relaxare într-un mediu liniștit, înconjurat de pădure și apă. Peisajul și armonia locului se îmbină perfect pentru un sejur reușit. Fie că sunteți în căutarea unei aventuri memorabile sau a unei evadări relaxante, aici vă veți reconecta cu mediul natural și veți descoperi Valea Frumoasei, casa și inspirația scriitorului Mihail Sadoveanu” (www.nedeihotel.ro). Pentru orice alte informații te rugămsă ne contactezi psi.focus@gmail.com

    ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ

    organizează:

    Tabăra de Hipnoterapie Ericksoniană „Abordări minte-corp pentru dezvoltarea flexibilității psihologice. Paradigme neo-Ericksoniene”

    pentru perioada :

    25-28 ianuarie 2024

    ¿ǝsuɐș ǝp ıɹoʇɐǝɹɔ nɐs ǝțuıʇndǝu ǝp ıțɐzıʇoudıH Magia flexibilității se manifestă în puterea ei transformatoare, redirecționând energia prinsă în capcana cercurilor vicioase reprezentate de mecanisme disfuncționale de răspuns înspre „cercuri virtuoase”, caracterizate prin deschidere și angajare în perspective noi. Ca mod experiențial de procesare, transa reprezintă unealta cu două tăișuri ce susține conectarea noastră mai profundă la anumite cadre și aspecte, în funcție de focus. Din acest motiv, abilitatea de a utiliza în mod conștient transa face diferența între slăbiciune și resursă. Transa terapeutică relaxează atașamentul rigid al absorbției experiențiale de cadrele conceptuale invariabile, deschizând căi spre noi posibilități de răspuns. Practicând transa terapeutică ne dezvoltăm măiestria de a transforma relația noastră cu neputințele, fricile, obstacolele, durerile proprii și ale celorlalți; ne șlefuim abilitatea de a fi creatori conștienți și de impact ai creșterii noastre și contributori conștienți și de impact la creșterea lumii înconjurătoare. În tabăra anului 2024 vom regăsi spiritul uimitor și moștenirea excepțională lăsată de Milton Erickson în forme vechi și noi, fructificate de noile generații. Ducând principiul utilizării creative la nivelul următor, modelul transei generative (Stephen Gilligan) ne învață să creăm spații de conștiință integrată, prin angajarea unor poziționări și adevăruri multiple, în moduri cooperative și fluide. Vom explora neputințele și limitările inteligenței somatice izolate, neputințele și limitările inteligenței cognitive izolate și, mai ales, vom explora și exersa modalități de construire a unui spațiu transcendent, de reconciliere a incompatibilităților aparente, cu ajutorul inteligenței relaționale. Minte și corp, conștient și inconștient, eu și tu, eu și ceilalți, trecut și prezent, trecut și viitor ... împletindu-se în moduri creative și cooperante în slujba unui întreg mai mare: organismul (ca sistem fizic – psihic – spiritual), comunitatea mică și comunitatea mare, viața și lumea, dincolo de un individ sau o generație. Ești binevenit și dacă ești inițiat și dacă ești neinițiat în temă. Vom găsi modalități creative de a te integra în grup, de a te antrena în exerciții, în care te vei putea implica diferențiat, în funcție de nivelul de învățare care ți se potrivește.

    Locație: HOTEL NEDEI, SUGAG, jud. ALBA

    Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 20 de credite.

    Înscrieri si informatii suplimentare: www.psifocus.ro/tabara-2024/

    Pentru a te înscrie dă click pe linkul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/18v_NY9IUK3FQmQ_NMjVomAWM4-31ArZjqaksJoUjMlQ

    ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ

    organizează:

    Tabăra de Hipnopsihoterapie Ericksoniană „TransFormare: Învață lumea din interior să danseze pentru tine”

    pentru perioada :

    26-29 ianuarie 2023

    Spațiul interior e populat de un număr infinit de povești întâmplate și posibile, scrise și nescrise, despre viață, despre relații și despre noi înșine. Orice demers reușit de dezvoltare personală sau de psihoterapie își împuternicește clienții pentru înfăptuirea celor mai frumoase dintre aceste povești, îmbinate într-un proces de creație migălos: capodopera devenirii noastre. Cine și cum alege povestea pentru tine? Unde e acasă? Cum făurim evoluția noastră? De unde luăm resursele? Cum le utilizăm? Și provocările? Modelul transei generative elaborat de Stephen Gilligan aduce și dezvoltă mai departe principiul Ericksonian al utilizării într-un cadru relațional ce facilitează un dans armonios între mintea conștientă și mintea inconștientă, între vulnerabilități și resurse, între spațiul intern și spațiul extern, unde energia vitală a sinelui somatic poate găsi forme de expresie mai flexibile, în slujba evoluției și a conexiunii noastre mai depline cu viața.

    Locație: Casa Dinainte, Sălicea, jud. Cluj www.casadinainte.ro
    /

    Perioada: 26-29 ianuarie 2023

    Înscrieri si informatii suplimentare: www.psifocus.ro

Adunarea Generală a membrilor ARHTE

online, 24 septembrie 2022

    ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DE HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ

    anunță:

    CONVOCAREA ADUNĂRII GENERALE A MEMBRILOR ARHTE

    pentru data de :

    Sâmbătă, 24 septembrie 2022, între orele (16:45 -17:30)

    Ordinea de zi:

  • 1. Bilanţ financiar-contabil 2021;
  • 2. Raport de activitate pentru anul 2021;
  • 3. Realegere membri în consiliul director ARHTE;
  • 4. Diverse.
  • Ȋn cazul ȋn care nu este întrunit cvorumul statutar, Adunarea Generală va fi reprogramată pentru data de duminică, 25 septembrie 2022, între orele 13:15-14:00. Consiliul Director al ARHTE, 14.09.2022

Integrare și diversitate în terapia ericksoniană

online, 24-25 septembrie 2022

Locație: mediul online, pe platforma audio-video ZOOM

Perioada: 24-25 septembrie 2022

Înregistrare: până pe 15 septembrie 2022, pe site-ul Conferintei

Taxe de participare:      
Statut
Membru ARHTE cu cotizația la zi (inclusiv 2022)      300 RON
Membru ARHTE fără cotizație la zi 350 RON
Nemembru ARHTE 400 RON
Student/masterand* 0 RON
Taxa de student/masterand asigură numai prezența la lucrările simpozionului,nu se dau credite. numărul maxim admis de studenți este de 25

  • Taxa de participare se va achita în contul ARHTE :RO14BRDE240SV16575042400 CIF 15175132 cu mențiunea ”Taxă participare Conferinta ARHTE 2022”. La cerere se emite factură. Pentru validarea înscrierii se trimite copia după OP cu care s-a făcut plata.
  • Pentru înscrierea la simpozion participantii vor completa Formularul de participare și Consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le vor găsi pe site-ul simpozionului/sectiunea Inregistrare .
  • Consimțământul liber exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie semnat și retrimis pe adresa secretariatului in format electronic (scanat sau fotografiat). Fara acest document nu se validează înscrierea.
  • Studentii inscriși la cursurile de formare ARHTE nu plătesc taxa de participare la simpozion dar nu sunt exonerați de a fi la zi cu cotizațiile ARHTE+Taxa de inscriere in ARHTE. Daca nu au cotizatiile plătite la zi participarea la simpozion nu este validată.

Site-ul Simpozionului: www.conferintahipnoza.ro
Adresa de e-mail pentru secretariatul Conferintei: conferintahipnoza20@gmail.com
Adresa de e-mail pentru secretariatul ARHTE: hipnoza_clinica@yahoo.com
Locația Conferintei: online, lucrările Conferintei se vor desfășura audio-video pe platforma ZOOM.
Link-ul de contact: al lucrărilor Conferintei se va anunța pe site dupa data de 15 septembrie.
Credite aprobate de CPR : 10

Program

SÂMBĂTĂ, 24 SEPTEMBRIE 2022:     9.00 – 9.15 Deschiderea lucrărilor Conferintei
  9.15 – 11.15 workshop susținut de dl.Prof. Univ. Dr. Ion Dafinoiu , formator ARHTE, Iași
”Terapia cuplului și familiei -o abordare ericksoniană” (2 ore)
  11.15 – 11.30 pauza
  11.30 – 13.30 workshop susținut de dl.Psih.pr. George Oancea , formator ARHTE, București
”Continuumul directiv – nondirectiv în abordarea pacientului. Modele hipnotice de comunicare” (2 ore)
  13.30 – 14.30 pauza
  14.30 – 16.30 workshop susținut de d-na Psih.pr.Dr. Krisztina G. Szabó, Cluj-Napoca
”Hipnoza terapeutică – o abordare multinivelară. Aspecte relaționale.” (2 ore)
  16.30 – 16.45 pauza
  16.45 Adunarea generală a membrilor ARHTE. Prima convocare

DUMINICĂ, 25 SEPTEMBRIE 2022:     9.00 – 11.00 workshop susținut de d-na Psih.sp. Dr. Maria Daniela Nicoară , Sibiu
”Trusa cu instrumente în abordarea anxietății.” ( 2 ore )
  11.00 – 11.15 pauza
  11.15 – 13.15 workshop susținut de d-na Psih.sp. Szabó Szidónia
”Moartea păsării Phoenix: o abordare ericksoniană în thanatofobie” (2 ore)
  13.15 Închiderea lucrărilor Conferintei & Adunarea generală a membrilor ARHTE.

Materiale prezentate la Simpozionul din 2018

Pe aripile vantului dependentei
Rescrierea imageriei
Transa increderii
Excelenta terapeutului

Simpozionul "INTEGRARE ȘI DIVERSITATE ÎN HIPNOPSIHOTERAPIA ERICKSONIANĂ"

Locatia simpozionului: Hotel Dumbrava, Bacau

Joi 27 septembrie 2018:

12.00 – 15.00 - Primirea invitaților și participanților; masa de prânz
15.00 – 15.15 - Deschiderea lucrărilor simpozionului
15.15 – 16.45 - Workshop - Ion Dafinoiu, Phd: ”Hipnoza în managementul durerii”
16.45 – 17.15 - Pauză de cafea
17.15 – 19.00 - Workshop - Liana Don: ”Pe aripile vântului dependenței”
19.30 - Adunarea generală a membrilor ARHTE
20.00 – 23.00 - Cocktail

Vineri 28 septembrie 2018:

9.00 – 10.30 - Workshop - Jenő-László Vargha, PhD: "Integrarea rescrierii imageriei în hipnoterapie"
10.30 – 11.00 - Pauză de cafea
11.00 – 12.30 - Workshop - Jenő-László Vargha, PhD: "Integrarea rescrierii imageriei în hipnoterapie" (partea a II-a)
12.30 – 14.30 - Pauza de prânz
14.30 – 16.30 - Workshop - Krisztina-Gabriella Szabó, PhD: "Transa încrederii. O abordare relaţională a hipnozei terapeutice"
16.30 – 17.00 - Pauză de cafea
17.00 – 19.00 - Workshop - Justinian Turcu, PhD, Daniela Nicoara : ”Excelența terapeutului în hipnoterapie” (modelul psihoaerobic)
19.00 – 20.00 Închiderea lucrărilor simpozionului & Adunarea generală a membrilor ARHTE.
20.00 – 24.00 Cina festivă

Număr de credite acordat de CPR : 10

Taxe de participare:
• Membru ARHTE până la 15.09.2018 - 350 RON
• Membru ARHTE de la 16.09. 2018 - 400 RON
• Membru ARHTE fără cotizație la zi - 400 RON
• Nemembru ARHTE - 400 RON
• Student/masterand - 50 RON

Contul ARHTE este RO14BRDE240SV16575042400

Taxa de participare include:
Membru/nemembru ARHTE: participare la lucrările simpozionului, pauzele de cafea, cocktail, credite Colegiul Psihologilor, diplomă de participare;
Taxa de student/masterand asigură prezența la lucrările conferinței și coffee-break-uri.
Cina festivă: 95 lei/persoană se achită individual de către cei care doresc să participe, separat de taxa de participare, in contul asociației.

Din considerente legate de organizare vă rugăm să completați și să trimiteți pe adresa secretariatului ARHTE hipnoza_clinica@yahoo.com următoarele două formulare:

  • Formularul de participare la simpozion. Descarcă aici.

  • Formularul cu acceptul dvs.pentru prelucrarea datelor personale în vederea eliberării certificatului de participare. Descarcă aici

Persoane de contact: Balaban Mihaela tel. 0744 115 717 și Turcu Iustinian, PhD tel. 0731 341 999

Ultima actualizare: 24 noiembrie 2024